Ver oferta completa

AUXILIAR TèCNIC/A EDUCATIU/VA - SUPORT A L'AUTONOMIA - GIRONA

Girona - Girona

Descripción de la oferta de empleo

Auxiliar Tècnic/a Educatiu/va Incorporació temporal a l'equip de suport a l'autonomia de Girona, de la Fundació Astres    Missió.
Contribuir al desenvolupament de la intervenció socioeducativa de manera estructurasa i prèviament organitzada, per tal d'afavorir els processos d'integració i socialització, i l'adquisició o manteniment del nivell d'autonomia de la persona en el seu domicili o en un de compartit.
Funcions a desenvolupar.
En Relació a les persones ateses, famálies o persones de referència Dur e terme la intervenció i facilitació de suports individual, grupal i comunità ria de les persones ateses, observant, analitzant i intervenint davant les diferents situacions que es puguin presentar, en qualsevol à mbit de la vida de la persona (higiene i cura d'un mateix, salut fásica i emocional, inserció laboral, oci i temps lliure...), aixá com el seu registre segons indicacions del procediment.
Facilita i ofereix els suports necessaris a la persona atesa per adquirir els hà bits d'autonomia personal i social que li permetin obtenir una bona socialització i autonomia.
Acompanya i ofereix el suport necessari pel desenvolupament de tasques domèstiques i de vida quotidiana, vetllant pel seu correcte desenvolupament.
Aplicar el pla de treball elaborat conjuntament amb la persona atesa i l'equip interdisciplinari del servei i en realitza la seva avaluació contánua per tal de facilitar la normalització i inclusió social, i en fa el registre segons indicacions del procediment.
Facilita i ofereix els suports necessaris per a la consecució dels objectius vitals de la persona atesa.
Vetlla per tal que els suports administrats siguin els indicats i necessaris.
Treballa en base a la fonamentació teà²rica de l'Entitat i del servei aplicant la metodologia de la intervenció indicada per la direcció o, si s'escau, pel professional de l'equip interdisciplinari.
Dur a terme les intervencions comunità ries com agent coneixedor de l'entorn social en què intervé fent ús de la xarxa comunità ria de forma que aquesta es refermi i a l'hora faciliti la promoció i el desenvolupament de les persones ateses.
Es coordina amb altres agents socials, famálies i representants legals de la persona si s'escau.
Detecta possibles vulneracions de dret o situacions d'abús i les posa en coneixement de la direcció.
En relació al servei Conèixer i assumir la lánia educativa i d'intervenció del servei, el projecte de servei, el reglament de règim intern, la programació iaquells documents vinculats al servei que la direcció posa a disposició.
Disposar de la informació bà sica i evolutiva de cada persona atesa, amb l'objectiu de garantir una atenció de qualitat.
Col·laborar, amb l'equip interdisciplinari del servei, en la planificació, l'execució, i l'avaluació del programa individual de cada persona.
Planificació, execució i avaluació del programa individual de cada persona i desplegament dels suports necessaris amb la supervisió de l'equip interdisciplinar.
Assistir a les reunions perià²diques i a les reunions d'equip interdisciplinari segons convocatà²ria, aixá com dur a terme els criteris d'actuació i els acords presos.
Comunicar a la direcció o al professional corresponent de l'equip interdisciplinari del servei qualsevol incidència que pugui servir per millorar l'atenció a la persona atesa.
Elaborar la documentació necessà ria per dur a terme la tasca encomanada i seguint les directrius marcades pel procediment.
Participar en el pla de formació anual del centre.
Participar de forma activa, conjuntament amb la resta de l'equip, en els plans de millora del servei.
Potenciar un clima de convivència i respecte entre l'equip de professionals que faci possible la satisfacció en el treball i la implicació en el projecte de servei de la Fundació.
Perfil Competencial.
Autonomia / Iniciativa Treball en equip Adaptabilitat i flexibilitat Autocontrol i gestió de l'estrès  Responsabilitat i compromás  Gestió del conflicte / Negociació Requisits.
Imprescindible CFGS en Integració social.
Es valorarà  experiència amb persones ateses amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental.
Cerquem a persona dinà mica, responsable i amb flexibilitat horà ria.
Disposar de carnet de conduir i vehicle propi.
S'ofereix.
1 vacant temporal al 100% de la jornada  Contractació del al .
Horari.
Matins i tardes de a h (dilluns a divendres) amb flexibilitat horà ria segons demanda persones ateses i possibilitat de teletreball.
Categoria.
Auxiliar tècnic/a educatiu/va
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Treballa a Plataforma Educativa
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 26/04/2024
Fecha de expiración
  • 25/07/2024
AUXILIAR DE CLÍNICA GINECOLÓGICA
Clínica Espinosa

Requisitos del puestorequisitos del puesto: título o certificación en enfermería auxiliar o una disciplina relacionada... nuestro equipo humano es lo que mejor nos representa y estamos buscando a una persona que se incorpore como auxiliar de clínica para sumar valor y seguir creciendo juntos......

Auxiliar de descarga con conocimientos - 1170694
Temporing

Auxiliar de descarga con conocimientos administrativos - 1170694 ciudad: murcia desde temporing seleccionamos un/a auxiliar de descargas para una importante empresa del sector de los residuos ubicada en alhama de murcia... supervisar los diferentes procesos... se ofrece:-incorporación inmediata con contrato......

AUXILIAR ADMINISTRATIVO/A DE TRAFICO, SECTOR - 1166642
Temporing

Auxiliar administrativo/a de trafico, sector logistica - san fernando de henares - 1166642 ciudad: madrid desde temporing estamos buscando un/a auxiliar administrativo/a para trabajar a turnos rotativos en el departametno de rutas para una importante empresa ubicada en san fernando de henares: funciones:•......

AUXILIAR ADMINISTRATIVO/A LOGISTICA - 1180372
Temporing ett

Ciudad: sevilla descripción/responsabilidades:desde temporing estamos buscando un/a auxiliar administrativo/a logístico para una importante empresa del sector logístico ubicada en sevilla... para postularse para este puesto, utilice la siguiente url:https://ars2... inglés es un plus... com/?response_id=538f2a294fa5647667e328e268ec0d3arequisitos......

Auxiliar administrativo con certificado discapacidad
Insodysa

Centro especial de empleo de málaga para personas con discapacidad, necesita auxiliar administrativo, con discapacidad igual o superior al 33%, para realizar las siguientes tareas: gestión administrativa (proveedores y clientes)... manejar paquete office - contabilidad... capacidad para priorizar tareas......

Auxiliar de Enfermería / Higienista
Clínica Oviedo

Clínica en oviedo centro busca higienista y/o auxiliar de enfermería para asistir al cirujano maxilofacial/dentista... otros datos del puestojornada de lunes a jueves desde las 9 hasta las 14 horas con posibilidad de ampliar más adelante... incorporación el 21 de agosto... jornada de lunes a jueves desde......

AUXILIAR ADMINISTRATIVO/A MADRID
GESNAER CONSULTING, S.L.

Ofertas aeroportuarias... gestión de viajes... trámites administrativos... requisitos del puestoconocimientos de office permiso de conducir b otros datos del puestodeseable inglés... atención telefónica... necesitamos incorporar una persona para la realización de las siguientes funciones: -gestión de......

Auxiliar administrativo con CERTIFICADO DE DISCAPACIDAD
ESENCIALjobs

Imprescindible certificado de discapacidad si tienes certificado de discapacidad: te apasionan los animales y eres buen@ en rrss te estamos buscando por ampliación de equipo, necesitamos un auxiliar administrativo para clinica veterinaria... necesitamos una persona con empatía, dinámica y a la que le......

Auxiliar Contable
Involve rh

Involve rh 2 cuenta con una posición como auxiliar contable para apoyar en el registro y control de operaciones contables, contribuyendo al correcto manejo de la información financiera de la empresa... funciones: realizar conciliaciones bancarias y de cuentas por cobrar... registrar y clasificar transacciones......

AUXILIAR ADMINISTRATIVO/A - MERCALEÓN - 1174206
Temporing

Com/?response_id=6a10048df3f2bdd4fbf62b53d3d28aa4requisitos del puestorequisitos:• experiencia previa de al menos 1 año como auxiliar administrativo/a... • disponibilidad de vehículo propio para asistir al puesto... ciudad: león desde temporing buscamos dos auxiliares administrativos/as para importante......