Ver oferta completa

ASSOCIACIÓ SMC PORTA OBERTA

Valls - Tarragona

Descripción de la oferta de empleo

1. Atenció psicològica individualitzada a familiars i persones amb un problema de salut mental. Atenent, orientant, diagnosticant, valorant, intervenint, tractant i fent seguiment de les persones objecte d'atenció social.
2. Informar i donar suport especialitzat a les persones que requereixen atenció social especialitzada en tot allò que pugui prevenir o reduir les situacions de risc i millorar la seva qualitat de vida.
3. Detectar i prevenir les situacions de risc o d'exclusió social de les persones ateses i les seves famílies, des del servei.
4. Preparació de tallers psicopedagògics per treballar en grup amb els familiars i les primeres persones.
5. Intervenir tant a nivell individual, grupal i comunitari, segons necessitats del servei.
6. Preparar sessions informatives i formatives sobre aspectes relacionats amb la problemàtica de salut mental, dirigit a familiars, persones amb un problema de salut mental i a la comunitat en general.
7. Participació de l'elaboració dels plans individuals d'atenció per les primeres persones i els familiars.
8. Donar suport tècnic i assessorar als familiars del grup d'ajuda mútua.
9. Dinamitzar els grups de suport de familiars conjuntament amb la treballadora social. I el grup de dones en salut mental.
10. Participació en el seguiment i valoració dels projectes amb la resta l'equip d'intervenció.
11. Elaborar informes i memòries.
12. Elaborar protocols i circuits d’ actuacions si es requereix des de l'entitat.
13. Avaluar necessitats i resultats i decidir noves actuacions.
14. Potenciar accions integradores a la comunitat.
15. Assistència a reunions d’ equip i externes amb entitats i serveis del territori amb qui col.labora l’entitat.
16. La participació i implicació en tots els espais de treball en equip aportant tots aquells aspectes específics de la pròpia disciplina professional.
17. Desenvolupar la seva tasca dins la cultura de treball en equip.
18. Altres tasques que es puguin despendre de les funcions dels diferents serveis de l'entitat. Experiència 1 anys. En l' àmbit de persones afectades per un problema de salut mental i els seus familiars a nivell comunitari i d'intervenció social.. Competències / coneixements: Persona empatia, comunicativa, resolutiva.
Amb coneixements del tercer sector i treball en àmbit comunitari. Disponibilitat de vehicle, Permisos de conduir: b. català (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional), espanyol (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • SMC ASSOCIACIO PORTA OBERTA
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 800€ - 800€
Fecha de publicación
  • 17/05/2024
Fecha de expiración
  • 15/08/2024
INFORMADORS/ES - GESTIÓ DE RESIDUS (VILA-SECA)
Anthesis

Què faràs en el teu dia a dia? realitzar visites porta a porta, per oferir informació i resoldre dubtes diversos... autonomia i responsabilitat... proactivitat i empoderament personal... t’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor......

TRABAJADOR SOCIAL
ASOCIACION RAUXA

La associació rauxa es una entidad declarada de utilidad pública que trabaja desinteresadamente, sin ánimo de lucro, ofreciendo tratamiento de dependencia del alcohol, tabaquismo y otras drogas, en la rehabilitación de personas marginales de la calle con dependencia del alcohol y otras drogas......