Ver oferta completa

PROSPECTOR/A PEL PROJECTE RUMB A LA FEINA DE SALT

Salt - Girona

Descripción de la oferta de empleo

Prospecció d’empreses del projecte “Más empleo” de “La Fundació la Caixa”.
Acompanyament a les persones durant el procés de recerca de feina: oferir suport i assessorament als i les participants mentre realitzen accions de recerca activa de feina.
Programar i dinamitzar els espais de recerca activa de feina.
Identificació de necessitats dels sectors empresarials del territori i analizar quines accions grupals d’orientació i formació són més ajustades a les demandes i necessitats del territori i participar activament en el disseny d’ajustos i propostes de millora.
Treballar la informació de l’entorn laboral i posar-la a l’abast dels participants a través d’accions socioeducatives i estratègies pedagògiques actives i participatives.
Coordinació i treball en xarxa amb empreses, projectes, serveis i recursos tant de l’entitat com amb les xarxes locals del territori.
Programar i dinamitzar accions de treball i fidelització amb les empreses i els/les candidats/tes. Experiència 1 anys. Experiència mínima de 1 any en el treball de prospecció empresarial amb persones en risc d’exclusió.
Coneixement general del context social i empresarial de les comarques gironines
Coneixement del treball per competències.
Alt nivell de coneixement de l’entorn Google Workspace.
Alt nivell d’experiència en la gestió de base de dades i Excel.
Domini de la llengua catalana (equivalent a nivell C).
Coneixements amb Fons Socials Europeus, programes subvencionats o programes de la Fundació La Caixa.
Es valorarà competències i expertesa en l’ús de tecnologies digitals per a l’èxit educatiu, la cura del benestar digital i la creació maker.. Competències / coneixements: Capacitat de treball per objectius, optimitzant els recursos disponibles.
Capacitat de dissenyar, executar, avaluar i fer seguiment d’accions socioeducatives i itineraris d’acompanyament a la inserció laboral i social per persones en risc social.
Capacitat per a la gestió i organització d’itineraris d’acompanyament laboral.
Capacitat, coneixements i autonomia resolutiva davant d'imprevistos i incidències, mediació i resolució de conflictes.
Capacitat de dissenyar, executar plans de prospeccions d’empreses.
Competència per a la gestió i organització de projectes vinculats a circuits d’empreses
Coneixedor/a de la Responsabilitat social corporativa i les bonificacions a la contractació de persones en risc d’exclusió social.
Treball en equip, per tal de generar un clima de treball distès, acollidor i basat en el respecte i el protagonisme de la persona.
Capacitat de coordinació i treball en xarxa amb empreses, serveis, projectes i recursos tant de l’entitat com amb les xarxes locals dels territoris.
Coneixedora de treball per competències.
Habilitats comunicatives i de negociació. català (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Casal dels Infants
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 2000€ - 2000€
Fecha de publicación
  • 10/05/2024
Fecha de expiración
  • 08/08/2024
Educador/a pel servei centre obert infantil a badalona
Casal dels infants

Amb títol de director/a d’activitats de lleure... realització i supervisió de la programació i de les accions educatives a partir dels objectius establerts... otros datos del puesto horari 30h setmanals en horari de tardes de dilluns a divendres i 1 matí... es valorarà competències i expertesa en l’ús......

INFORMADORS/ES - GESTIÓ DE RESIDUS (VILA-SECA)
Anthesis

L’horari que realitzaràs serà de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 14h a 18h... característiques de la vacant la duració del projecte serà del 16 de maig al 9 de juliol... el lloc de treball que desenvoluparàs serà a vila-seca... informar i sensibilitzar a les persones sobre el correcte reciclatge......

TÉCNICO/A ESPECIALISTA EN FABRICACIÓN MECÁNICA
RAS INTERIM

O pla de formació i de carrera... des de la divisió ras staffing especialitzada en la selecció directa, t'acompanyem en la cerca del teu nou projecte professional... o mecànica de precisió... requisitos del puesto¿què esperem de tu? o experiència mínima de 10 anys a taller... o salari en funció de l'experiència......

COMERCIAL
EVARE

De dilluns a divendres... empresa de roba de feina i reclams publicitaris, amb anys d´experiència en el sector i ubicada a arenys de munt, busca ampliar l´equip comercial... el lloc de treball constisteix en la captació de nous clients, vendes i seguiment dels mateixos... s´ofereix sou i comisions......

BUSINESS ANALYST
COSTA BRAVA FOODS

Descripció de l'ofertadescripció de l'ofertapara importante empresa en crecimiento y expansión, precisamos incorporar a una persona para trabajar en nuestro departamento comercial como business analyst , reportando directamente al director comercial... funcional)competències / coneixements: dynamicsdisponibilitat......

MONITOR/A DE LLEURE
Sortim educacio i lleure sl

De dilluns a dimecres, de dimecres a divendres... de dilluns a divendres... feina entre setmana... tasques com a monitor/a per a colònies escolars a cases de colònies i càmping... busquem monitors/es i coordinadors/es de lleure per fer colònies durant la temporada escolar de l'abril al juny a diferents......